Aysham
instagram-header-icon whatsapp-header-icon

کارگاه صنایع دستی زنان سرپرست خانوار مدیرکل حمایت از تولید صنایع دستی درباره گواهی کیفیت کارگاهی، گفت: این گواهی نشان می‌دهد که یک کارگاه فعالیت خوبی دارد و مورد تایید معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور است.

۲۵ آذر ۱۳۹۵

فریدون میرزالو در گفت‌وگو با ایسنا درباره این‌که گواهی کیفیت کارگاهی به چه افرادی تعلق می‌گیرد؟ توضیح داد: ما در مدت زمانی که فعالیت کردیم به این نتیجه رسیدیم، کارگاه‌هایی وجود دارند که محصولاتی با کیفیت بالا تولید و با قیمت مناسب عرضه می‌کنند. تعدادی از این کارگاه‌ها در سال‌های گذشته توانستند برای محصولات‌شان نشان ملی و مهر اصالت دریافت کنند. بعد از بررسی‌های انجام‌شده به این نتیجه رسیدیم که وقتی کارگاه‌هایی وجود دارند که تا این اندازه می‌توانند آثار خوبی تولید کنند، چرا در این زمینه گواهی دریافت نکنند؟

او ادامه داد: در واقع، کارگاهی که برای دریافت گواهی معرفی می‌کنیم، نشان‌دهنده این است که فعالیت خوبی دارد و مورد تایید معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور است.

مدیرکل حمایت از تولید صنایع دستی اظهار کرد: برای این کار، دستورالعملی تهیه شده است تا از کارگاه‌ها بازدید شود و پس از آن‌که وضعیت‌شان رصد و محرز شد که محصولات با کیفیت و قیمت مناسب تولید می‌کنند، به آن‌ها گواهی کیفیت می‌دهیم و آن‌ها تحت پوشش برنامه حمایتی معاونت صنایع دستی قرار می‌گیرند. به این ترتیب، اگر این کارگاه‌ها به تسهیلات نیاز داشتند، آن‌ها را در اولویت قرار می‌دهیم.

به گفته او، تولید انبوه، سفارش‌پذیری زیاد، عرضه محصول با قیمت مناسب و قابل اعتماد بودن، شرایطی هستند که یک کارگاه باید برای گرفتن گواهی کیفیت داشته باشد.

میرزالو اضافه کرد: در نخستین جشن ملی تولید صنایع دستی از گواهی کیفیت کارگاهی صنایع دستی رونمایی و ۱۱ کارگاه صنایع دستی معرفی شدند. بعد از بازدید از کارگاه‌ها، گواهی‌ها به آن‌ها اهدا می‌شود. اعتبار این گواهی‌ها یک ساله است و اگر بعد از مدتی، کیفیت کارگاه‌ها پایین بیاید، گواهی آن‌ها تمدید نمی‌شود.

گواهی کیفیت کارگاهی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟