بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا کجاست؟ شرایط اقامت
بسیاری از افرادی که سن آن ها بالای ۳۰ الی ۴۰ سال باشد، دیگر فکر مهاجرت به کشورهای خارجی را از سرشان بیرون میکنند. چرا که تصور میکنند موقعیتهای تحصیلی و شغلی مناسبی را نمیتوانند در کشورهای دیگر به دست بیاورند. البته اگر به آمارها توجه کنیم، تقریباً نیمی از مهاجران خارجی در سنین بالا تصمیم به مهاجرت گرفتهاند. اما بعضی از کشورها هم هستند که برای پذیرش مهاجران معیارها و امتیازهایی مانند سن را در نظر میگیرند و هرچه سن فرد مهاجر بالا باشد، امتیاز کمتری دریافت میکند.
به همین خاطر ما قصد داریم در این نوشتار از سایت آیشم، با معرفی بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا به تمام موارد و نکاتی که میتواند مانعی بر سر راه مهاجران ۳۰ الی ۴۰ سال به بالا باشد، صحبت کنیم.
معرفی بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا
با توجه به هدف شما از مهاجرت و شرایطی که دارید، میتوانید از بین فهرستی که در ادامه مشاهده میکنید، یکی از کشورهای زیر را برای مهاجرت انتخاب کنید. اگر هزینههای زندگی، سطح مراقبتهای بهداشتی و کیفیت زندگی بازنشستگان برای شما اهمیت دارد و یا به فکر دریافت اقامت کشور مقصد هستید، میتوانید زندگی راحت و شادی را در کشورهای زیر داشته باشید.
- استرالیا
- کانادا
- نیوزلند
- سوئیس
- پرتغال
- اسپانیا
- آلمان
- اتریش
- فرانسه
- آمریکا
حتما مشاهده بفرمایید: کدام کشور اروپایی راحت اقامت میدهد
معیارهای لازم برای مهاجرت در سن بالا
هنگام مهاجرت به کشورهای خارجی در سن بالا اینکه بخواهید فقط به معیار سن بسنده کنید، اصلاً کار منطقی نیست. چرا که بر اساس آمار و ارقام جهانی که در بالا به آن ها اشاره کردیم، نیمی از مهاجران بالای ۴۰ سال. و تقریباً میتوان گفت که یک سوم مهاجرانی که در سنین بالا تصمیم به مهاجرت میگیرند، بین ۴۰ تا ۶۰ سال دارند.
سابقه کار
افرادی که دارای سابقه کار قوی و تخصص در رشتههای معتبری چون پزشکی هستند، نباید نگران سن و سال باشند. چرا که درهای مهاجرت برای این افراد همیشه باز است و شانس دریافت پیشنهادهای کاری بسیار مناسبی از کشورهای خارجی را دارا هستند. به عنوان مثال افرادی که سن آن ها بیشتر از ۴۰ سال است، اما مدرک دکترا دارند و سابقه کار یا تدریس دارند، به راحتی میتوانند برای ادامه تحصیل در مقطع پست دکترا از دانشگاههای معتبر خارج از کشور پذیرش بگیرند و به همراه خانواده خود مهاجرت کنند. این افراد میتوانند هم از طریق مهاجرت تحصیلی هم از طریق دریافت ویزای کاری، مجوز اقامت در کشورهای دیگر را به دست بیاورند.
رزومه و مدرک تحصیلی
داشتن یک مدرک و رزومه تحصیلی یا کاری ایدهآل به خصوص برای افراد متخصص، مانند پزشکان، پرستاران، مهندسان و ... یک آپشن ویژه برای مهاجرت محسوب میشود که فاکتور سن را به حاشیه میبرد.
روش مهاجرتی
مهاجران خارجی که دارای سن بالا باشند و قصد مهاجرت به کشورهای دیگر را داشته باشند، میتوانند به واسطه رزومه پروپیمانی که دارند و شرایط خاص خود روشهای مختلفی را برای مهاجرت انتخاب کنند. این افراد به خاطر تخصص بالایی که دارند، شانس مهاجرتی بالایی هم دارند. بنابراین هم میتوانند از روش تحصیلی هم میتوانند از روش کاری و حتی در صورت تمکن مالی از روش سرمایهگذاری برای مهاجرت استفاده کنند.
حوزه تخصص
حوزه تخصص نقش تعیین کنندهای در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا دارد. هرچه افرادی که سن آن ها بالا است، مدارک تحصیلی معتبری داشته باشند و در زمینه تخصصی خود با تجربه باشند، راحتتر میتوانند به کشورهای دیگر مهاجرت کنند. چرا که اکثر کشورهای اروپایی، کانادا و آمریکا به دنبال استخدام نیروهای کار با سابقه و با تجربه هستند. حتی بسیاری از دانشگاههای مطرح جهان اساتید عالی رتبه خود را از بین متخصصان خارجی انتخاب میکنند. اما بسته به اینکه حوزه تخصصی فرد مهاجر چه رشتهای باشد، میزان فرصتهای شغلی متفاوت خواهد بود. پس بهتر است به کشورهایی فکر کنند که نیاز به نیروی کار در حوزه تخصصی آن ها دارند و شرایط سنی برای آن ها ملاک نیست.
تمکن مالی
تمکن مالی یکی از شرایطی است که میتواند به طور کلی بدون داشتن سابقه کاری یا تخصص در زمینههای مختلف فرصتی را برای مهاجرت فراهم کند. چرا که افرادی که سرمایه کافی داشته باشند، میتوانند از طریق روشهای خود اشتغالی سرمایه گذاری در کشورهای مقصد و راهاندازی کسب و کار در آن کشور اقدام کنند. بعضی از افراد هستند که به واسطه دارا بودن تمکن مالی در دوران بازنشستگی در کشورهای خارجی شرکت ثبت میکنند یا یک کسب و کار جدید راهاندازی میکنند. اگرچه راهاندازی استارت آپ و شروع کسب و کار جدید در کشورهای خارجی معمولاً توسط نیروی کار جوان انجام میشود، اما افرادی که دارای سن بالا هستند در صورت داشتن تمکن مالی مناسب، میتوانند از این فرصت هم استفاده کنند.
حتما مشاهده بفرمایید: اقامت یونان از طریق تمکن مالی
کشور مقصد
کشور مقصد یکی از مهمترین معیارهایی است که باید به آن توجه داشته باشید. به عنوان مثال در بعضی از کشورها مانند کانادا شرایط سنی برای تحصیل اهمیت زیادی دارد و به افرادی که ۴۰ سال و بالاتر از آن سن داشته باشند، اجازه تحصیل در کشور را نمیدهد. در صورتی که ایتالیا چنین شرایط سنی ندارد و بیشتر به معیارهای دیگر اهمیت میدهد. بنابراین حتماً به شرایط کشور مقصد برای مهاجرت توجه کنید.
کلام پایانی
در این مقاله با معرفی بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا در خدمت شما بودیم. کشورهایی مانند کانادا، استرالیا، نیوزلند، اسپانیا، سوئیس، پرتغال، آلمان و ... جزو بهترین کشورها برای مهاجرت در سن بالا و سن بازنشستگی هستند. البته قبل از انتخاب کشور باید به معیارهایی که در این نوشتار به آن ها اشاره کردیم، توجه داشته باشید.