Aysham
instagram-header-icon whatsapp-header-icon

تجربه مهاجرت پزشکان به کشورهای مختلف | واقعیت ها

با پیشرفت و گسترش علم در کشور های مختلف، افراد برای کسب دانش بیشتر اقدام به مهاجرت می کنند. پزشکی هم به دلیل گسترش تجهیزات و همچنین روش های درمانی جدید یکی از مشاغلی است که افراد زیادی به مهاجرت به کشور های دیگر برای آن می پردازند. در ادامه این مقاله قصد داریم به بررسی تجربه مهاجرت پزشکان بپردازیم. اگر شما هم به دنبال حل این سال در ذهن خود هستید که چه کشوری برای مهاجرت پزشکان بهتر است، ما را تا انتهای مقاله همراهی کنید.

تجربه مهاجرت پزشکان به کشور های مختلف

مینا متخصص زنان و زایمان بوده که مدتی است برای کار و زندگی به سوئد مهاجرت کرده است. او دلایل مختلفی برای انتخاب خود دارد. سوئد بسیار زیباست و او از زندگی کردن در آنجا لذت می برد. البته او برای کار و رسیدن به جایگاهی مناسب، سختی هایی را هم تحمل کرده است. برای مهاجرت به سوئد باید سطح زبان سوئدی فرد B1 باشد تا بتواند در آزمون هایی که پیش از مهاجرت گرفته می شود شرکت کند. یکی از نکات مثبت که مینا سوئد را انتخاب کرد، داشتن ویزای تحصیلی به مدت یکسال و دانشگاه رایگان بود. در نتیجه اون می توانست علاوه بر تحصیل و پیشرفت در رشته ی خود، به تفریح و استفاده از امکانات پیشرفته در سوئد بپردازد.

یکی دیگر از افرادی که برای کار و تحصیل در رشته پزشکی مهاجرت کرد سهیل است که به استرالیا مهاجرت کرد. در ابتدای مسیر او با تلاش های فراوان مدارک خود را کامل و تایید دانشنامه را دریافت کرد. او مدارک مربوطه را به وزاتخانه فرستاد تا در کشور مقصد مورد بررسی قرار گیرد. به دلیل اینکه باید سربازی خود را می گذراند، مراحل انجام کار های مهاجرت او به تعویق افتاد. اما او به دلیل هدفی که داشت ناامید نشد و پس از گذراندن دوران خدمت مدارک مربوط به آن را نیز تکمیل کرد. سپس برای گرفتن پاسپورت اقدام کرد. سایت هایی وجود دارد که پزشکان باید مدارک خود را در آنجا آپلود کنند تا برای مصاحبه آنلاین و تلفنی با آن ها هماهنگ شود. سهیل توانست این مراحل را به طور کامل پشت سر بگذارد. بعد از اقدامات لازم سهیل توانست به کشور استرالیا مهاجرت کند و در یکی از بیمارستان های آن به طبابت بپردازد. درست است که او برای رسیدن به این جایگاه سختی های زیادی را تحمل کرد اما لذت رسیدن به هدف به او امیدی دوباره بخشید.

علی یکی از پزشکانی بود که در ایران به تحصیل پرداخت و پس از گرفتن مدرک دکتری عمومی مدرک تخصص خود را در زمینه ی جراحی قلب و عروق گرفت. او در دانشگاه های معتبر کشور به تحصیل پرداخت اما پس از مدتی به دلیل نیاز به آشنایی با روش و دستگاه های نوین و تکنولوژی های به روز تصمیم گرفت به کانادا مهاجرت کند. او در آزمون های مربوطه شرکت کرد و در نهایت توانست با پیگیری های فراوان به کانادا مهاجرت کند. او برای اینکه بتواند در بیمارستان مشغول به کار شود باید به صورت کتبی و عملی در آزمون های مختلف شرکت می کرد. این کار باعث شده بود به او استرس زیادی وارد شود و توانایی های خود را دست کم بگیرد. علی با یکی از ایرانی های مقیم کانادا آشنا شد و با راهنمایی های آن توانست آزمون ها را به راحتی سپری کند و حال در یکی از بیمارستان های کانادا مشغول به فعالیت است.

پیشنهاد برای پزشکانی که قصد مهاجرت دارند

چنانچه به طور کامل تصمیم خود را برای مهاجرت گرفته و تمامی نکات آن را مد نظر قرار داده اید باید به نکاتی هم توجه کنید. برای اینکه با مشکل مواجه نشوید بهتر است با افرادی که مهاجرت کرده اند مشورت کنید. امروزه اکثر کشورها به جذب پزشکان در تخصص های مختلف می پردازند. اما باید به دنبال کشوری باشید که در زمینه ی تخصص شما اعتبار بیشتری دارد. اگر به تازگی درس خود را تمام کرده اید پیشنهاد می شود حداقل حدود یک سال در یکی از بیمارستان های کشور خود مشغول به کار شوید و پس از آن برای مهاجرت اقدام کنید. همچنین پس از مهاجرت سعی کنید با ایرانی هایی که زودتر از شما مهاجرت کره اند مشورت کنید.

حتما مشاهده بفرمایید: اقامت در یونان چگونه است

کلام پایانی

مطالعه و کسب اطلاعات در زمینه تجربه مهاجرت پزشکان می تواند تاثیر بسیار زیادی بر تصمیم گیری افرادی که قصد مهاجرت دارند، بگذارد. در نتیجه پزشکان باید با افراد با سابقه در این حوزه یا شرکت هایی که در این زمینه فعالیت دارند، مشورت کنند. همچنین اگر پزشک امکان مسافرت به کشور مورد نظر را دارد، بهتر است برای آشنایی و بررسی محیط چند روزی به آنجا سفر کند. امیدواریم مطالب ارائه شده برای شما مفید بوده باشد.