Aysham
instagram-header-icon whatsapp-header-icon

دلایل متعددی مانند نداشتن تمکن مالی کافی، سابقه کیفری، ارائه مدارک جعلی یا ناقص بودن مدارک باعث ریجکت شدن ویزا می‌شوند. اما چاره این مشکل چیست و اقدامات پس از ریجکت شدن ویزا کدم‌اند؟ برای یافتن پاسخ این سوال، ما را در این بلاگ از سایت آیشم همراهی کنید

 اقدامات لازم پس از ریجکت شدن ویزا کدم‌اند؟

اگر ویزای شما ریجکت شده و نمی‌دانید چه کاری باید انجام دهید، در این قسمت درباره اقدامات پس از ریجکت شدن ویزا صحبت می‌کنیم تا شما هم بتوانید مشکل خود را برطرف کنید. زمانی که از طرف سفارت کشور مورد نظر یک نامه مبنی بر ریجکتی ویزا برای شما ارسال می‌شود، می‌توانید با توجه به بندهای این نامه دلایل ریجکتی ویزا را پیدا کنید. البته سفارت توضیحی برای عدم پذیرش ویزا به متقاضیان ارائه نمی‌دهد و فقط دلیل رد شدن ویزا را عنوان می‌کند. در این هنگام متقاضیان باید برای رفع ریجکتی ویزای خود، اقدامات لازم را انجام دهند.

1.مطالعه نامه ریجکتی

اول از همه باید نامه ریجکتی را به صورت دقیق مطالعه کنید تا بدانید دلیل ریجکت شدن ویزا چیست.

2.بررسی مدارک

در مرحله دوم باید تمام مدارکی که به سفارت ارسال کرده بودید را بررسی کنید تا اگر چیزی از قلم افتاده بود، متوجه شوید و آن را کامل کنید.

3.نگارش نامه اعتراض

نوشتن یک نامه اعتراض برای اعتراض به ریجکتی ویزا اقدام بعدی است که باید انجام دهید. اما نوع نگارش نامه اعتراضی می‌تواند تاثیر بسزایی بر پذیرفته شدن درخواست شما داشته باشد.

حتما مشاهده کنید: تور اروپا با ویزای تضمینی

4.ارسال نامه اعتراض

نامه اعتراض به رد درخواست ویزا باید به صورت چاپ شده و امضا شده توسط متقاضی به سفارت یا کنسولگری کشور مورد نظر ارسال گردد. یعنی در واقع متقاضی برای هر کشوری که درخواست ویزا داده و کنسولگری آن کشور پردازش ویزا را انجام داده‌اند، باید نامه را برای همان افراد ارسال کند.

5.دریافت جواب نامه

مدت زمان رفع ریجکتی ویزا با توجه به تصمیم سفارت کشور مقصد تعیین می‌گردد. معمولاً یک ماه طول می‌کشد تا نامه‌های اعتراض بررسی شوند و جواب نامه اعتراضی برای متقاضیان صادر شود.

نکته: متأسفانه گاهی اوقات سفارتخانه‌ها متقاضیان را از فرایند پردازش ویزا مطلع نمی‌کنند. به همین خاطر متقاضیان نیاز دارند درخواست تجدید نظر برای ویزا را پیگیری کنند. در این مواقع استفاده از نظرات افراد کارشناس، وکلای مهاجرتی یا شرکت‌های مسافرتی که در زمینه اخذ ویزا تجربه دارند، بسیار کمک کننده است.

حتما مشاهده کنید: سفر گروهی به اروپا

شرایط نامه اعتراض به رد درخواست ویزا

نامه اعتراض باید به صورت انگلیسی رسمی نوشته شده باشد و اصول و قواعد مورد نظر افسران ویزا را داشته باشد. این نامه باید به صورت شفاف و واضح نوشته شود و به صورت دقیق دلیل رد شدن ویزا را توضیح دهد. در صورتی که برای نوشتن نامه با مشکل مواجه شده اید، بهتر است با کارشناسان امور ویزا صحبت کنید. زیرا اگر این نامه هم مورد پذیرش قرار نگیرد، شانس دیگری برای دریافت ویزا نخواهید داشت. نامه اعتراض به رد ویزا باید دارای اطلاعات زیر باشد.

1.نام و نام خانوادگی متقاضی

2.آدرس منزل متقاضی

3.تاریخ تولد متقاضی

4.تاریخ نگارش نامه

5.نام مسئول مربوطه و مخاطب نامه

6.کد پستی و آدرس دفتر کنسولی

7.عنوان اعتراضی

8.تاریخ رد درخواست ویزا

9.کیس نامبر ویزا

10.تاریخ درخواست ویزا

توجه کنید نامه اعتراض به ریجکتی ویزا بیشتر از چهار پاراگراف نباشد. نوشتن نامه‌های طولانی نه تنها نمی‌تواند افسر سفارت را قانع کند، بلکه می‌تواند باعث ریجکت شدن مجدد درخواست شود. سعی کنید فقط به موضوعات اصلی اشاره کنید. پاراگراف‌های نامه اعتراض به رد ویزا بهتر است به شرح زیر باشند.

1.پاراگراف اول: اعتراض به رد ویزا -ارائه فهرست مدارک ارسال شده -ذکر تاریخ درخواست ویزا

2.پاراگراف دوم: ذکر تاریخ نامه ریجکتی ویزا -ذکر دلایل سفارت و درخواست تجدید نظر

3.پاراگراف سوم: ارائه دلایل برای نادرست بودن ریجکتی -توضیح درباره شرایط اضطرار در صورت عدم دریافت ویزا

4.پاراگراف چهارم: اعلام علاقمندی برای ارسال مدارک بیشتر و ثبت اطلاعات تماسی

حتما مشاهده کنید: تور یک ماهه اروپا

کلام پایانی

اقدامات پس از ریجکت شدن ویزا شامل چند مرحله می‌شود که در این نوشتار به همه آن ها اشاره کردیم. در صورتی که ویزای شما ریجکت شده و نمی‌دانید چه کار کنید، می‌توانید با توجه به مراحلی که در این مقاله به آن ها اشاره شد، یک نامه اعتراض به رد درخواست ویزا بنویسید و آن را برای سفارت کشور مورد نظر ارسال نمایید.