لارناکا یکی از بهترین اقامتگاه های ساحلی قبرس است. ساحل با یک خط تفرجگاهی کنار دریا که با درختان نخل و یک قلعه زیبا تزیین شده گردشگران را به خود مجذوب میکند.اگر فقط چند قدم به سمت داخل شهر بروید،با بافت فشرده خانه های قدیمی روبرو میشوید که کلیسای زیبای Agios Lazaros (کلیسای سنت لازاروس) را در خود جای داده است.یک محله قدیمی ترکی که دارای مغازه های صنایع دستی سرامیکی هستند در این منطقه معروف هستند. لارناکا یک مکان بسیار شیک و پرطرفدار است که دارای ویژگی متمایز و بی نظیری است که از مراکز شلوغ تر ی مانند پافوس و لیماسول جدا می شود و هر ساله گردشگران فراوانی از آن بازدید میکنند و تور لارناکا یک تور پر طرفدار در میان سایر تورهای قبرس است.
جزیره لارناکا قبرس
کلیسای لازاروس لارناکا-جزیره لارناکا
بعد از اینکه لازاروس مقدس از مرگ برخاست، در مدت 30 سال در شهر لارناکا زندگی می کرد و به عنوان اسقف مقرر شد. هنگامی که او در نهایت کشته شد او در اینجا به خاک سپردند، جایی که در حال حاضر کلیسایی به نام او ساخته شده است. کلیسا در قرن نهم توسط امپراتور لئو ششم ساخته شد و در قرن هفدهم بازسازی شد. برای دیدن مثال بسیار عالی از حکاکی روی چوب سبک باروک، میتوانید تمثالهای تزئینی کلیسا را تماشا کنید. کلیسا دارای چهار گنبد بالای راهرو اصلی است و سقف آن با چهار ستون دوتایی پشتیبانی می شود. سکوی خطابه به صورت منحصر به فرد در یکی از این ستونها قرار گرفته و با طلا تزئین شده است. در ستون دیگری یک نماد نقره ای از سال 1659 با یک نقاشی برجسته از مریم مقدس و کودک و سنت جورج و اژدها وجود دارد. یک راه پله به آرامگاه لازاروس می رود. در طرف دیگری از حیاط کلیسا موزه بیزانس که مجموعه ای از آثار مذهبی و عتیقه جات را نگه می دارد وجود دارد.
موزه باستان شناسی پیِریدِس لارناکا-جزیره لارناکا
این موزه فوق العاده که در یک عمارت قرن هجدهمی قرار دارد، دارای نمایشگاه خصوصی عتیقه های قبرسی است که در اصل توسط Demetrios Pierides (1895-1811)، یکی از محققان و باستان شناسان قبرس جمع آوری شده و بعدها توسط اعضای خانواده اش غنی شده است. این موزه در سال 1839 تأسیس شد و دارای 2500 آثاری از دوران نئولیتیک تا دوره قرون وسطی می باشد. در اتاق اول، سفال های نئولیتی و نمایش های مختلف الهه ها، همراه با کاسه های مورد استفاده در آیین ها دیده می شود. اتاق دوم شامل سرامیک بیشتر با تصاویر پرندگان و ماهی، و همچنین تندیس های مورد استفاده در مراسم مذهبی است. اتاق سوم شامل کوزه هایی از سایت محوطه باستانی ماریون، گلدان های مرمر و ماسک روی دیوار است و اتاق چهارم از سفال های قرون وسطی و مجموعه ای از لیوانها و همچنین برخی از جواهرات به نمایش گذاشته شدهاند.
مسجد حلا سلطان لارناکا-جزیره لارناکا
مسجد زیبا و دیدنی حلا سلطان در سمت غربی دریاچه نمک لارناکا واقع در سه کیلومتری غرب مرکز لارناکا قرار دارد. مکان مهمی برای زیارت امت مسلمانان، این مسجد را به نشان دایه ی پیامبر ساخته اند که پس از سقوط از اسب او در این مکان جان خود را از دست داده است و در سال 645 میلادی، مسجد توسط عثمانی ها بر روی آرامگاه وی ساختند و اما ساختمانی را که امروزه مشاهده میکنیم در سال 1816 ساخته شده است. دریاچه نمک لارناکا یک محیط طبیعی و حفاظت شده است و در بهار، دسته های بزرگ فلامینگو و اردک را می توان در آنجا به آسانی مشاهده کرد. در تابستان، آب دریاچه به طور کامل تبخیر می شود، و یک لایه سفید از نمک سفت و محکم برجای می ماند. این منطقه توسط یک مسیر پیاده روی که به مسجد حلا سلطان میرسد احاطه شده و یک راه آسان برای دیدن این مسجد است.
موزه باستان شناسی-جزیره لارناکا
موزه باستان شناسی لارناکا مجموعه ای از آثاری که از سراسر منطقه اطراف از دوران نئولیتیک تا دوره رومی ها است را در خود جای داده است. اتاق اول، مجسمه های زنان نیم تنه و غیره را نشان می دهد، در حالی که در اتاق بعدی مجموعه سفال هایی که از کاوشهای لارناکا و لیوادیا یک روستا در شرق لارناکا، بدست آمده به نمایش گذاشته شده است. با انواع زیور آلات برنزی، آثار گلی و شیشه ای در سایر بخشها روبرو میشوید.
قلعه لارناکا-جزیره لارناکا
درست در حاشیه خیابان ساحلی لارناکا، این قلعه عثمانی که در سال 1625 ساخته شده بود، به عنوان خط دفاع اصلی شهر عثمانی برای این شهر استفاده میشده خود نمایی میکند. این دژ بر روی سایت قلعه قدیمی قرون وسطایی قرار دارد که هیچ چیزی از آن باقی نمانده بود. در دوران استعمار انگلیس، قلعه به یک زندان تبدیل شد. امروزه، این قلعه به موزه کوچک قرون وسطی لارناکا تبدیل شده است و مجموعه ای کوچک از سلاح ها و همچنین برخی از عکس های بزرگ سیاه و سفید از منطقه محلی را نمایش می دهد. با بالا رفتن و رسیدن به ارتفاعات دیدگاه های خوبی از دریای مدیترانه را خواهید دید.
کانال آب کامارِس-جزیره لارناکا
برای تامین آب مصرفی شهر لارناکا کانال آب کامارس در سال ۱۷۴۶ در حومه شهر ساخته شد و تا ۱۹۳۰ در این امر موفق عمل کرد، عملکرد آن شبیه به یک مهندسی پیچیده بود زمانی که از تونل هایی آب را به شهر می رساند. این ساختار در دوران حکومت پادشاهان عثمانی ساخته شد و با استفاده از سبک مرسوم رومی، که امروزه 33 طاق از آن در زمینهای سر سبز اطراف باقیمانده است.
محله ترکی-جزیره لارناکا
یکی از مناطق لارناکا که از قلعه لارناکا آغاز شده و تا سمت جنوب ادامه دارد محله ترکی است که به اسکالا نیز معروف است. محله ترکی لارناکا یکی از جذاب ترین مناطق گردشگری آن است. این محله برای مدت طولانی بعد از رهایی از دست ترک ها رها شد و تنها در سال های اخیر کارهای بازسازی و مرمت بر روی آن انجام گرفته است.
صومعه استاورُوونی-جزیره لارناکا
این صومعه زیبا با سقفی کنگره دار در غرب لارناکا قرار گرفته است و در سال ۳۲۷ توسط همسر امپراطور، هلنا ساخته شده است. داستان ساخت این صومعه به زمانی برمیگردد که مارهای سمی به شهر لارناکا حمله کرده بودند و مسیحیهای منطقه معتقد بودند که صلیب مقدسی که راهبها در اینجا نصب کرده اند مارها و طاعون را از شهر دور میکند. در قرن ۱۵ اعراب صومعه را به آتش کشیدند اما بنایی که امروز پا برجاست را در قرن ۱۹ ساختند.
سواحل لارناکا-جزیره لارناکا
هر ساله گردشگران بسیاری به سمت سواحل لارناکا سرازیر میشوند از طرف دیگر با حضور مردم محلی ساحل بسیار شلوغ میشود. از ماه می تا سپتامبر شلوغ ترین فصل این سواحل است. ساحل فینیکودِس که در امتداد خیابان اصلی کشیده شده است بر خلاف موقعیت خوبی که دارد در فصل اوج شلوغی طرفداران کمتری دارد. ساحل مکنزی بسیار زیباتر و بزرگتر از ساحل فینیکودس است.