سفیر جمهوری اسلامی ایران در تانزانیا در دیدار با رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری خواستار مرمت میراث فرهنگی ایران در تانزانیا شد.
۹ آذر ۱۳۹۵
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، «موسی فرهنگ» در دیدار با سید محمد بهشتی گفت: ارتباط فرهنگ دو کشور در قرن دهم میلادی و هنگام حضور یک ایرانی به نام «علی بن حسین شیرازی» در زنگبار شروع شده است.
او با اشاره به آثار و ابنیه فراوان ساخته شده توسط این ایرانی در تانزانیا افزود: در سالهای گذشته دو طرح شامل شناسنامهدار کردن میراث فرهنگی ایران در تانزانیا و امکان مرمت تعدادی از این ابنیه توسط وزارت امور خارجه ارائه شده است.
«فرهنگ» خواستار همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در این زمینه شد و در همین حال آمادگی وزارت امور خارجه برای هرگونه همکاری را مورد تاکید قرار داد.
بهشتی نیز در سخنانی انجام کارهای پژوهشی را وظیفه اصلی پژوهشگاه دانست و برای هرگونه همکاری در زمینه شناسنامهدار کردن میراث فرهنگی ایران در تانزانیا و مرمت آنها اعلام آمادگی گرد.
او با اشاره به حضور مرتضی رضوانفر، عضو هیات علمی پژوهشکده زبان شناسی، کتیبهها و متون پژوهشگاه برای مشارکت در راهاندازی نمایشگاه عکس " کتیبههای فارسی در جهان" در تانزانیا در حال حاضر گفت: پس از ارائه ارزیابیهای او، یک تیم برای اجرای پیشنهاد های وزارت امور خارجه تشکیل خواهد شد.
نمایشگاه عکس "کتیبههای فارسی در مساجد جهان" با هدف معرفی جایگاه ایران و زبان فارسی در گسترش مساجد و همچنین معرفی بخشی از خدمات متقابل اسلام و ایران به مناسبت ایام اربعین در مسجد شیعیان دارالسلام برپا شد.
پژوهشکده زبانشناسی، کتیبهها و متون پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تانزانیا در برپایی این نمایشگاه همکاری داشتند.
میراث فرهنگی ایران در تانزانیا مرمت میشود